Sunday, October 30, 2011

wordless sunday #2

salam petang readers ! 
sehat tak ? saket ? pegi sepital amek ubat buat bekalan untuk setaun okayy. hee;)

okayy peeps, cuaca biasa-biasa saje. bunyi guruh macam nak hujan 
tapi hujan nyaa belum turun lagi.
haha. saja saja nak hapdet belog kesayangan sebab bosan sangat-sangat harini.
takde story ape pown.
lets enjoy watching thisssssss okayy ! ;))

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


haaaaa, TADAAAAAAAAAAA !!!
korang tengooklaa sampay muak plus muntah. takkesah pownn.

relaxx kann ? bosan-bosan pown still pkay tudung dalam umah. haha. 
cool gilaa weyh. cikshima baek taww. *baek sangat-sangat.

okbai. nak pegi anta lappy kat tuan punya badan. 
-wassalam-




nota buruk : aku takcantik, siyesslyy aku hodoh tapi aku terima seadanya.
 Allah dah menjadikan aku sebaik-baik manusia tanpa ada cacat celanya. alhamdulillah. ;DD




p/s : sape yang taksuke, boleh berambusss, get loseeee!

Saturday, October 29, 2011

.ain versus shima.

malam peeps ! hye my dearest blogger;)
assalamualaikum =.='

sangat-sangatlahh terasa segar pada waktu sekarang nehh.
bukan apa, sebab cikshima baru lepas mandi. heee;)
mandi malam-malam ? *do i care?! ;D
( haa, tak care laa sangat. dah saket kang mulalah melalak. huwaaaaaa!!;(( )

okayyfine, stop it ! haha. 
cikshima nak share pasal BFF cikshima nehh. 

kami baru jee kawan. setahun sembilan bulan.
cikshima kira okayy. sebab cikshima kenal dia tyme dah besar dan dah boleh kira sendiri.
tuh pasal laaa boleh kira dah bape lame kiteorang get along as a BFF. haha.

*soryy gilaa. aku amek gamba kau without ur permission. AAK ? ;PP

-nurul ain nazia binti mohd zafri-
-21 tahun ; 9jun1990-
-study at poli seberang prai, penang-
-017*******-

(ingat aku baik aty sangat kee nak bagi nambe die ? mmg takdapatlaa jack. haha)

starting we're close tyme kami praktikal kat tempat yang sama.
mula-mula ain nehh 'shy shy cat' lagi. konon nyaaa laa kan ? padahal takpownn. 
*taktahumalu adelaa.
kami berdua kalw bersembang ke, chatting ke, mesej ke, 
takpenahnyaa nak guna bahasa yang sopan.
sume bahasa yang kuang ajaq dan sangat tidak elok bagi gadis seperti kami nehh. *cewahhhh.

even kami berdua baru kawan, tapi ke'close'an kami tuh tataw nak cakap cemana.
memang rapat sangatlahh. nak pegi berak pown siap bagitawu taww.
haa, see betapa rapatnyee kami. HAHA. *mereng*
best dapat kawan macam ain. dah perangai gila-gila, kadang die pown sampai jadi gila sebab kegilaan die tuhh. heee;) *maaf ain gilaa.

kejap-kejap.

-
-
-
-
-


haaa, sama tak kami berdua ? bolehlaa kann ? hoho.
cikshima yang tiru ain buat pose cenggitu. dah lepas snap, terus jee cikshima send kat ain.
semangat sangat nak show off gamba yang berapa nak iras tuhh dekat ain. haha. 

macam-macam kami share together. sume benda cikshima story kat die.
padahal ade ramai lagi BFF yang cikshima ade. kenapa kat ain jugak yang cikshima kena story?
sampai skunk cikshima takde lagi jawapan untuk soalan tuhh. 
dan cikshima selalu tanya kat diri neh, 
"cemana aku leh jadi rapat ngan ain sampai cenggini sekali eyhh?"
cikshima pown pelik dan still takde jawapan lagi. -__-

okaylaa, terasa mata neh macam dah berat jee.
setan dah banyak bergayut kowt. dorang ajak cikshima tidoww. haha.
dadaaa semua. GN ! 
-wassalam-




nota buruk : ain, aku harap our friendship neh sampai bebila. 
dan aku nak kau always jadi kawan yang paling 'GILA' untuk aku. haha.
 love youuu laaahhhh !!





klik sini for add fesebuk ain. dan klik sini untuk follow belog ain.
spread love. okbai.




p/s : tataw pasaipa duk cerita pasal budak gila nehh. tetiba jaa. ;))

Thursday, October 27, 2011

mula-mula sayang, lama-lama melayang. ;D

assalamualaikum
hello readers ! lets enjoy it okayy !


-
-
-
-

Sebelum Tido :

6 minggu : selamat tido sayaaang, mimpi indah2 ya, mmmuach.
6 bulan : tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun : Sana sikit laa...tido tuh kalau tak mengepit takboleh kee???!

Pakai Toilet :

6 minggu : tak apa, u masuk ler dulu, i tak kisaaahhhh
6 bulan : masih lama lagi ke nih?
6 tahun : doom! doom! doom! (suara pintu diketuk dengan kuat), kalau nak
bertapa pegilaa gunung ledang sana !!

Balas SMS:

6 minggu : iye sayang, jap lagi i sampai rumah, sayang, i belikan murtabak favourite u ye sayang..
6 bulan : trafik jam aah
6 tahun : K.. (tuh jee ? baek takpayah reply lgsg, bazir kredit jee 1sen)

Dating process:

6 minggu : I love U, I love U, I love U. i love youu forever !
6 bulan : Of course I love U.
6 tahun : Iyalah!! kalau i tak cintakan u, buat apa i nikah ngan u??

Pulang Keje:

6 minggu : Sayaaang, i dah balik nehh...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun :Oi...tak dengar orang balik ker??

Hadiah (anniversary):


6 minggu : Sayang, i harap u suka cincin yang i beli untuk u nehh.
6 bulan : I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tamu, takpun kt tangga pun okeyh jugak.
6 tahun : Nih duit, u beli sendiri lah apa yg u nak, nanti kalau i belikan u tak berkenan pulak.

Telefon:

6 minggu : Baby, ada orang call u nehh.
6 bulan : Eh...your call...
6 tahun : telefon bunyi tuh!!.. ANGKATLAHHH takdengar ker? pekak ke hape ?!

Masakan:

6 minggu : Wah, tak sangka i, pandai u masak. rasa pun sedapppppp.. ...!!!
6 bulan : Kita makan apa malam ini??
6 tahun : HAH!! lauk aper lak ari ni, cam lauk kemarin jer!! (panaskan balik jee)

Memaafkan:

6 minggu : Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli yang lain okayy.
6 bulan : Hati-hati! Nanti jatuh tuh.
6 tahun:Nak pecahkan lagi ler tu, tak paham2 betul!! dahlaa mahal taww !!

Baju baru:

6 minggu : cantiknyaa u sayangg. like a princess. love youu.
6 bulan: Lah.. beli baju baru lagi? hmm.
6 tahun : laaa, sama jee pattern nya dengan yang lame. huh ! membazir jee beli yang baru. tawu nak abesskan duit jee.

Merancangkan Holiday:

6 minggu : Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg u nak, honey?
6 bulan : Kita ke Bukit Bintang aje ler ....senang sikit nak parking...
6 tahun : jalan-jalan ??! membazir duit jee. haa, kalw nak jalanjalan sgt, pegilaa jenjalan kat depan umah tuhh, jalan kaki jee. save cket minyak kete.

Tonton TV:

6 minggu : Baby, kita nak tengok cite apa malam ini ?
6 bulan : Saya nak tengok bola live kol 9.00 karang
6 tahun :takpayahlaa nak kalih-kalih. haish! haa, kang ni makan die.(pelempang)



nota buruk : pengajaran untuk diri sendiri dan kawankawan bila 
masing-masing dah married. jaga-jaga!





p/s : be careful bebeyhh ! ;)) *peace*

Tuesday, October 25, 2011

maaf, maaf dan maaf yee puan.

hye!
walaweyhhh ! title entry kali neh mcm gempak jee kann.
nak say soryy kat sape entah. puan ? puan mane ? puan besar ?
besaa takdelaa besaa sgt pown tapi besar jugak laa. hee;)
she's a normal person like us. cuma die CEO satu kolej swasta dekat ipoh, perak.

kejadian ini terjadi semalam bersamaan 24oktober2011.
komen-komen dekat fesebuk, like status orang bagai adalah benda normal kann ?
starting nyaa, cikshima 'like' status kawan cikshima. 


cehhh, kalw tengok status dia memg takde mende kann ? 
jangan tengok hanya pada status. cewahhhh! haha.
haa, tengok laa tuh. "surat konvokesyen" dah sampai.
so, that mean taklame lagi cikshima akan berkonvokesyen. HAHA.
*gelak belagak.
alaa, kolej kesayangan cikshima tuhh. 

korang baru baca status kan ? isi kandungan status tuhh, ade bace ?
konfem takde. kan kan kan ? heee;)
engkau engkau orang nak bace kee ? perlu eyhh ?

*weyh, ang boleh cepat cket tak ? eksaited neh.

haish, okeyhlaa okeyhlaa cikshima tunjuk kat korang nehh.
dan apa kene mengenanye status kawan cikshima tuh dengan tajuk entry harini. ;D


actually, komen komen tuh banyak taww. dan dah banyak jugak yang kami dah delete.
sebab ? nanti dulu meyhh, tak abess cite lagi. ;PP


ini semua starting pasal yuran konvo kami tuhh.
RM500 okayy. clear kann ? kami kena bayar 5rat.
betapa banyak nye kami kena bayaa kann ? abesslaa weyh duit gaji cikshima.
dhlaa gaji pown dapat ciput jee. haish.
okieee, teruskan.


yang cikshima serta kawankawan neh pown mulutnya boleh tahan jugee.
main cakap jee. tanpa berpikir ape akan jadi seterusnyaa. HAHA.
hamboi, hamboi bukan maen khusyuk lagi kami bertiga 
duk kutuk+mengata kolej kesayangan kami tuhh. ;)
credit to FAFA HEART dan TMF LYANT sebab mereka pown terlibat sekali.
;))


haa, korang nmpk tak comment box yang cikshima highlight kann tuhh ?
konfem nmpk kann ? yeahhh, that's our CEO kolej.
TAJ International College, Ipoh.
kolej dimana kami bertiga pernah study dulu.
siowttlahhh, dia komen kowt ape yang kami kutuk tuhh. korang bace sendirilahh.
cikshima perasan bila iqhwan abdullah a.k.a DONNY tuh, bagi komen.
barulahh cikshima perasan yang puan tina bagi komen.
gileeeee ! nakpengsan 456987236 kali rasenyaa.
terkejut seyhh. HAHA.

then, cikshima ape lagi. on chat terus inform dekat kawan cikshima tuhh.
tmf lyant. haa, nahh amek kauu. terkejut beruk dia baca komen puan. XD
lepastuh cikshima dengan tmf lyant terus berasa cuak dan hidup tak tenteram.
*sampai sekarang cuak tuh terasa okayy. siyessly.

okayy, okayy. cikshima mewakilkan diri untuk 'say sorry' kepada puan CEO.
tadi kononya cikshima nak mntk maaf by fesebuk tapi malang.
sebab dekat FB puan tina takleh nak sent msg.
even bukan fren, still boleh bagi msg kann ? tapi puan tina takboleh.
isyyy, spoil betul laaa. ;(



nota buruk : maaf kann kami yee puan. kami taksengaja nak sembang mcmtuh.
kami tawu kami salah. dari kolej tuhlaa kami dapat ilmu yang berguna.
maaf ye puan, maaf yee, maaf taww. *peace.




p/s : ape ? ingat buat entry khas neh, puan tina baca ke ? memg taklaa weyhh. ;PP

Sunday, October 23, 2011

tabiat separuh sedar.

assalamualaikum semua ! petang peeps ! ;)
hye readers !

cikshima relax je harini. hari ahad yang mendung-mendung panas buat masa nehh.
kita relax relax aje okayy. hee;D

okayy, kembali kepada tajuk asal.
haa, bercerita tentang "tabiat separuh sedar".
korang ade tak tabiat macamtuh ? masti adekann ?
tipu laa weyh kalw kate takdee. haha.

cikshima ade satu tabiat taww. yang separuh sedar tapi kadang-kadang sedar jee.
takde pown yang separuh tuhh. ;)
kalw cikshima tengah leka-leka, tengok tb ke, duk berangan ke hape ke,
mesti cikshima timbulkan tabiat yang separuh sedar nehh.
timbul ? haha. tuh bukan separuh sedar tapi memg sedar. sokong kann ? *gila*

#cari dan cabut rambut gatal#
haa, tuhlaa tabiat yang cikshima suka buat.
bukan suka buat laa, tapi memg akan buat kalw tengah leka tuhh.
gilee syok kalw dapat tarik rambut gatal tuhh. rasa lega gilaa. haha.
*tarik rambut pown lega.ntahpape!

tyme skolaa dulu dahlaa duk hostel, haa lagilaa banyak berangan. duk leka jee.
cari & cabut jee rambut gatal. yang takgatal pown cikshima tarik jugak.
sebab dah terbiasa sangat. ini semua sebab jangkitan drpd dorm-mate cikshima.

tengah tengah duk leka cabut rambut, cikshima tasedar yang 
hujung kepala dekat dahi cikshima dah botak.
siyesss wehhh. nasib baek pkay tudung kann, so takdelaa nmpk kebotakan nyaa. ;PP
dah lepas botak tuhh, cikshima stop tabiat tersebut. 
yelaa, mak cikshima pown dah marah dah.
then, dah tumbuh balek rambut tuh, cikshima continue balek tabiat gila tuhhh. 
*memanggilaHAHA. 

haaa, macam sekarang neh cikshima tengah duk cabut rambut walaupun tengah angkat 
'bendera jepun'.
opssss ! tercakap pulak. lalalalalalalaa~
terasa macam dah takde idea pulak dahh. so, cikshima blah dululaa.


goodbye semua.
-wassalam-





p/s : have a good hari ahad ! 

Friday, October 21, 2011

tutup buku lama, buka buku baru.

weyh, hang ngarut apa buku-buku.
neh blog bukan buku.
hang neh, nak wat title entry pown tataw.
sepatutnya "delete entry lama, tulis entry baru".
haa, baru betul. ishh, hang nehh. yang tuh pown tataw kaa.
tampaq sedass baru tawww.

opsss ! maaf reader. firstly assalamualaikum. :)
yang tulis atas tuh kawan cikshima. dia memg mcmtuh.
cakap ikowt sedap mulut jee. maaf okayy.
*propa*

kejap kejap, nak cerita pasal ape neh ?
ape yang tutup dan ape yang perlu dibuka ? haaa, aiyookk. *winkwink.

setiap kehidupan mempunyai ceritanya masing-masing.
ada yang happy dan kadang-kadang mempunyai jalanan kehidupan yang 
sentiasa dibelenggu dengan kesedihan.
macam cikshima. for this while, cikshima happy je dengan hidup nehh.
cikshima ade mak yang sayang cikshima, ada abang-abang yang 
selalu gelak-gelak dengan cikshima, kakak-kakak ipar yang menjadi 
kakak cikshima sendiri dan 
anak-anak buah yang sangat cikshima sayang. 
*okayy, suda start mengarut.bye.

we continue dengan tajuk asal di atas. cewahh. haha.
mungkin korang perasan kebanyakan entry cikshima, cikshima cerita pasal EX-boyfie. kann ? memang betul pownn.
banyak sangat yang cikshima cite pasal dia. itulaa, inilaa.
semuanyaa okayy.

so, cikshima decide yang cik shima taknak dah cerita pasal dia.
it's enough okiee ? cukup-cukuplaa bercerita tentang perkara yang TIDAK AKAN berlaku.
tak akan berlaku yee. faham tuhh ?
its quite hard, tapi apa boleh buat. kena gagahkan jugee.
ini sume untuk kepentingan cikshima jugak. kann ?
so, teruskan dengan keputusan itu.*chaiyok, chaiyok!

dia sedang bahagia masakan cikshima duk terhegeh-hegeh kat dia.
tunggu mesej dari dia laa, apelaa.
duk usha fb budak tuh tiap hari laa.
sudah-sudahlaa okeii. kadang-kadang bila pikir balek, mcm useless jee buat mcmtuh.
bukan dapat apepun. dan yang penting, cikshima takkan dapat balek EXbf cikshima tuh. 
betul takk ? sokong cik shima kann ? =|

so, starting today cikshima nak mulakan kehidupan baru.
tapi, adakah cikshima mampu melakukan itu ?
*yeahh, saya mampu lakukannya ! insya'allah.

cinta datang dan pergi.
sekali cinta pergi, beribu-ribu kali cinta itu akan datang balik pada kita.
cikshima percaya dgn soal jodoh. jodoh pertemuan, ajal maut semuanya ditangan Allah s.w.t.
dan cikshima yakin, Allah akan memberikan jodoh yang terbaik untuk cikshima kelak.
*insya'allah. aminnn. ;)

oklahh. sampai takat sini jee yang mampu cikshima karangkan.
jumpa lagi di next entry. idea lagi nggak ada. heee;)
okeyhbye semua. dadaaaaa you alls !
-wassalam-







p/s : setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.

Sunday, October 9, 2011

wordless sunday #1

hello readers ! 

tiada cerita yang menarik untuk harini.
so, kite mengarut-ngarut ajelaa ek. haha.

afgan syahreza. sepotong nama yang aku admire gilaa weyh.
retiss indonesia. suara takpayah ckplaa kan. cair aku weyhh. :)
start dia naik aku dah mula minat dah. tapi takdela obses sgt pownn. 
sekarang dah mula obses dekat dia. obsesi aku ! 

dimple dia dalam gilaa seyh. tergugat aku. haha.

- afgan syahreza -
- 27 may 1989 -
- indonesia -

starting minat sangat-sangat kat dia neh since aku tengok acting dia.




okbye. selamatmembaca.
*skunk aku layan lagu budak neh jee. best ! 
salam.






p/s : jangan berangan sgt yang kau nak boyfie mcm nehh. memg takdapatlaa. ;D

Saturday, October 8, 2011

-orang yang benar mencintai kita dan orang yang sekadar mencintai-

malam blogger ! hyee, assalamualaikum.

dear readers,


pengalaman memberikan satu pengajaran yang berharga bahawa apabila kita bersama seseorang..pastikan kita bersama dengan orang-orang yang benarbenar mencintai kita dan bukan dengan orang yang sekadar mencintai kita..

orang yang benar-benar mencintai kita dan orang yang hanya sekadar sahaja mencintai kita..

bezanya...

awk..saya sakit..dah 3 hari tak bangun..

A: owh siannya kat awk syg..jaga diri baek2 tau..risau..

B: Ya Allah..awk dah g klinik blom?awk nanti saya g amik awk hantar awk pergi klinik k..nanti sy dtg bawak ubat skali..


-----------------------------------------------------------------------------------------

awk..saya stuck kat tengah jln ni..kete tiba-tiba rosak pulak..

A: awk nih camne sampai tak leh check dulu..cuba awk try tengok kot2
ade org nk mintak tolong..tengok ade tak bengkel yg dekat2..

B: awk kat mana ni?hiss bahaya la awk sorang2 kat tgh jln..sy datang sekarang!


-----------------------------------------------------------------------------------------

Awk..saya sedih sangat(crying)..asyik kene marah je dgn bos..
saya stress sgt..down gilaa..bleh tak awk happykan sy sekejap??

A: awk sy busy ni..nanti2lah k..awk ni asyik nangis je..sabar la syg..jgn ikut emosi sangat please..

B: sy busy ni syg..tp sy janji after saya siap kerja..sy pick up awk cepat2 k..kite g makan2 n jalan2 k..saya fhm awk sedih and tengah emo..sabar k..


-----------------------------------------------------------------------------------------

maaflah awk..saya tak sengaja nak buat awk marah..saya salah awk..maaf sebab tak sempurna utk awk..

A: banyak kali dah maafkan awk..dlu awk dtg lambat la..awk lambat balas msg la..pastu awk sengaja tak angkat phone..dua minggu lepas saya nampak awk sembang ngn lelaki lain..ni tambah lagi satu..(padahal hal2 tu tak berkaitan langsung ngn masalah sekarang)..kalaulah sebelum ni dengan Latifah tu takdelaa dia nak buat saya mcm ni..saya layan dia teruk dari awk tapi die okay je tak buat salah mcm awk..

B: saya maafkan awk even dah banyak kali dah awk buat..saya maafkan awk sbb sy tahu awk tak sempurna..saya pown tak sempurna..okey lain kali jgn buat lagi tau..walau macam mana pon awk..awk tak sama ngn yg lain..awk special..(even nk marah..tp tak bandingkn ngn org lain dan tak ungkit benda-benda lama)


-----------------------------------------------------------------------------------------

awk..mana awk ni..janji nak pergi tengok wayang..nak spend masa 
sama-sama..(40 hari planning nk tgok wayang tuptup cancel).

A: sory awk..tetiba td kawan ajak main futsal..out of sudden lak..tak pergi mcm tak best lak ngn member..sorry tau syg..lain kali kite pergi yee..ala lagipon selalu je g tengok wayang...

B: sorry syg lambat..saya tengah cakap ngn kawan saya tadi..diorang datang ramai2 dai KL..ajak main futsal and makan2..saya pergi la jumpa diorang sekejap and now rushing nak pick up awk syg..kan dah janji dengan awk..mestilah saya tunaikan..


--------------------------------------------------------------------------------------

awk..something happened..saya tengah pokai laa..really need ur help..kalau tak..habislah saya..

A: sorry sgt2 syg..saya pon tengah pokai..kat tgn saya ade 300 je..tu pun saya nak beli kasut..dah lama saya plan nk beli..kalau tak beli sekarang..nanti tak tau bila lak akan ade duit..ce awk try pinjam ngn kawan2 dulu...leh syg??

B: sorry syg..saya pon tak de duit ni..maybe tak cukup nak tolong awk..saya ade 300 je..ingat nak beli kasut..tapi tak pelah..bagi awk guna dulu la sbb awk lagi perlukn duit..kasut bile2 pon bleh beli..

-------------------------------------------------------------------------------------

awk..nape awk tengok dia??dia cantik sangat ke??
saya pakai ugly sangat ke??

A: kan best kalau awk pakai camtu..pakai cantik2..style..pakai tudung camtu..kalau awk camtu..pasti awk akan cantik mcm dia..

B: tak delah..die cantik..awk cantik..tapi kalu awk pakai mcm tu..pakai sopan2..pakai tudung camtu..style mcm tu..pastu awk akan berganda2 cantik dari dia..

see?

orang yang sekadar2 sahaja mencintai kita biasanya akan cepat berubah dan biasanya hanya tahu memberikan kata2 yang manis saja..dan dia lebih mementingkan diri dia semata-mata barulah dia fikirkan ttg kita..

kalau kita nak tengok seseorang tu samada betul2 mampu menjaga dan mencintai kita..kite tengok perbuatannnya pada kita...bukan pada pertuturannya..maka berhatilah kerana perempuan selalu tertipu dengan kata2..(memg pown, lepastuh menyesal taksudah).

nenek selalu pesan,
kalau kita perempuan..kita pilihlah orang yang betul-betul mencintai kita sebab one day, if anything happen..mata dan hati dia tak kan mudah beralih pada yang lain..dan dia lah orang yang sanggup menjaga kita dan menyayangi kita..pilih orang yang cinta kat kita berbanding pilih orang yang kita suka..:)












p/s : dua keadaan yang sangat berbeza. jadi renung-renungkan dan selamat beramal:)

*header baru.

hye.

ape hye-hye ? dengan takbagi salam nye, tetiba nak hye.
okayy. kurang ajar disitu.

assalamualaikum peeps ! yess, dah sopan balek dahh. haha.

haaa, entry kali neh nak story pasal header cikshima yang baru tuhh.
yang kat atas tuhh. alaa, yang takbape nak lawa plus cantek tuh.
tapi boleh tahan laa. biaa laa tak cantek pownn.
heyyy ! ada aku kesah ?! HAHA.

biarkan header yang hodoh asalkan jangan tuan nya hodoh.
heeee:) tuan punya header cantek kann ? *yeke ? euuuuwwww.

yang iyanye, cikshima takreti nak buat header yang cantek-cantek neh.
tak reti, tak pandai, tak kreatif dan sewaktu dengannya.
jeless je bila tgk blog lain punye header. cantek-cantek belaka. 
tapi apa boleh buat, telan jelaa ke'jeles'an itu. haha.

setakat ini sahaja. okeyhbye sume ! 

Friday, October 7, 2011

wordless friday #1

assalamualaikum. hello peeps !

okayy. bos aku takde harini bersamaan jumaat.
tataw pegi mane. so, cikshima terkinja-kinja sensorang dalam ofis nehh.
*korang nmpk aku kinja-kinja tak ? :)

tiada kerja dan sangat-sangatlahh bosan.
so, cikshima decide nak tengok movie je. through youtube sudaa. haha.

tengah searching cite best, tetiba nampak satu title telemovie neh.

(klik)

best gilaa. sampai menanges cikshima. *cengeng.


telemovie ni dah lama tapi cikshima baru tengok. gila lambat.
biasa, kat rumah dah takde piring astro.

okbai. nak cakap-cakap pasal tuh je. 
wassalam.




p/s : nak tawu ? tengok sendirilah kawan. XD